Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Jämtlandsvärme AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie

| Press

Pengar på ett bord.

Rot-avdrag

Om du funderar på att installera fjärrvärme i din villa eller fastighet kan du ha möjlighet att få Rot-avdrag för delar av vår arbetskostnad. Meddela oss om du vill söka skattereduktion så drar vi av beloppet direkt från din faktura.

Skattereduktion för Rot-arbete kan du göra för reparationer, underhåll samt om- och tillbyggnad. Du kan även göra avdrag för arbetskostnaden i samband med installation av fjärrvärme.

Hur fungerar det?

Vill du göra Rot-avdrag meddelar du oss så snart som möjligt att du vill söka skattereduktion för arbetskostnaden i samband med vår fjärrvärmeinstallation. Vi drar då av skattereduktionen för Rot-arbete direkt på din faktura enligt Skatteverkets regler.

Vi gör sedan en ansökan till Skatteverket för att få tillbaka beloppet vi lagt ut för ditt Rot-arbete. Om det visar sig att du inte är berättigad till skattereduktion enligt Skatteverket har vi i efterhand rätt att kräva dig på motsvarande belopp.

Kontakta oss

Kontakta oss

Jämtlandsvärme AB

Box 500

833 24 Strömsund

 

Besök

Enligt överenskommelse.

 

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: