Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Jämtlandsvärme AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie

| Press

Skog

Norrskog kommer och besöker oss.

Publicerad:

Norrskog gör studiebesök hos Jämtlandsvärme

Måndagen 22 oktober besöker Norrskog vår värmeanläggning vid Ramselevägen i Strömsund. Efteråt blir det föreläsningar och middag på Folkets hus. Träffen är öppen för alla, även icke norrskogare. Välkommen!

Den 22 oktober klockan 15.00 bjuder Norrskog in alla intresserade till ett studiebesök på Jämtlandsvärmes värmeanläggning i Strömsund. Efter det fortsätter träffen på Folkets hus där Jämtlandsvärmes vd Thord Engström medverkar och berättar om bolagets verksamhet.

Föreläsningar och middag

Det blir middag i foajén mellan Jämtlandsvärmes inslag och Norrskogs anförande. Efter det följer en presentation av Göran Ellingsson, Norrskogs nya skogsrådgivare i Strömsund/Frostviken, samt en presentation av Norrskogs nya Hållbarhetsavtal med Tobias Jonmeister. Träffen är öppen för alla, även icke norrskogare!

 

Välkomna!

 

/Norrskog och Strömsunds skogsbruksområde

Kontakta oss

Kontakta oss

Jämtlandsvärme AB

Box 500

833 24 Strömsund

 

Besök

Enligt överenskommelse.

 

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: