Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Jämtlandsvärme AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie

| Press

Löv med hjärta.

Intresseanmälan

Tycker du att fjärrvärme låter som något för dig? Fyll i webbformuläret så tar en av våra säljare kontakt med dig. Intresseanmälan är inte bindande men ger dig möjlighet att få reda på mer. Välkommen med din intresseanmälan!

Fjärrvärme är uppvärmningsalternativet för dig som vill ha en enkel och bekväm uppvärmning som gör att du kan ägna dig åt annat. På denna sida kan du göra din intresseanmälan via vårt webbformulär.

Hur marknadsför vi vår produkt?

  • Informationsmöten som sker på respektive ort.
  • Enkäter, där vi ber våra tänkbara kunder ge oss underlag för utbyggnad av fjärrvärme.
  • Inventeringar av intressanta områden (se förutsättningar).
  • Riktade erbjudande (offerter).

Hembesök hos kunder och kalkyl på fjärrvärme i jämförelse av olika alternativ.

Om du bor i ett område där fjärrvärme inte är planerat

Vi samlar alla som är intresserade av fjärrvärme i en databas. Om du bor i ett område där vi i dagsläget inte planerat för utbyggnad av fjärrvärme kan du alltså ändå göra en intresseanmälan till oss. När vi ser att intresset i ett område är tillräckligt stort kan vi rikta erbjudande till flera i området.


Vi ber våra tänkbara kunder prata med sina grannar så att vi får chansen att presentera oss för fler.

Intresseanmälan för fjärrvärme

Tycker du att fjärrvärme låter som något för dig? Fyll i webbformuläret så tar en av våra säljare kontakt med dig. Intresseanmälan är inte bindande men ger dig möjlighet att få reda på mer. Välkommen med din intresseanmälan!Kontakta oss

Kontakta oss

Jämtlandsvärme AB

Box 500

833 24 Strömsund

 

Besök

Enligt överenskommelse.

 

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: