Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Jämtlandsvärme AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie

| Press

Dator, mobiltelefon och block på bord.

Nu lanserar Jämtlandsvärme en ny, användarvänlig webbplats. Välkommen!

Publicerad: 7 juli 2017

Jämtlandsvärme lanserar ny webbplats

Välkommen till vår nya webbplats! Den ska göra det enklare för dig som besökare att hitta information och tjänster du behöver. Eftersom sidan är responsiv fungerar webbplatsen lika bra vare sig du besöker oss via dator, mobil eller läsplatta.

Vi har byggt och utvecklat vår nya webbplats med dig som besökare och dina behov i fokus. Vi har lagt ned mycket tid på att gå igenom alla texter. Vi har klarspråkat dem för att göra informationen enkel, tydlig och tillgänglig för alla.

Titta i dator, mobil eller på läsplatta

Webbplatsen är vår viktigaste informationskanal. Eftersom den nu är responsiv fungerar den lika bra vare sig du besöker oss via dator, mobil eller läsplatta.

Tyck gärna till om nya webbplatsen

Vissa saker är inte riktigt klara än, vi fortsätter utvecklingen av vår nya webbplats. Bland annat jobbar vi vidare med Mina sidor. Vi hoppas ändå att du som besökare ska trivas och hitta den information du söker.

Hör av dig till oss!

Har du synpunkter, beröm eller hittar du något som verkar fel – hör gärna av dig. Kontaktuppgifterna hittar du i Kontakta oss-rutan. Välkommen!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jämtlandsvärme AB

Box 500

833 24 Strömsund

 

Besök

Enligt överenskommelse.

 

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 7 juli 2017