Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Jämtlandsvärme AB tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Saepmie

| Press

Fjärrvärme är uppvärmningsalternativet för dig som vill ha det enkla och trygga.

Publicerad: 5 juni 2018

Kom och träffa oss i Gäddede 12 juni

Kan fjärrvärme vara ett bra alternativ för dig och din bostad? Den 12 juni är vi på plats i Gäddede och informerar om de nya möjligheterna till anslutning. Kom och träffa oss så bjuder vi på fika och berättar mer.

Under förra året byggde vi en ny panncentral för fjärrvärme i Gäddede. Det innebär att boende och företag i samhället nu har möjlighet att ansluta sig till det nya fjärrvärmenätet. Fjärrvärme är en enkel och trygg uppvärmning, till stor del baserad på förnybara bränslen och spillvärme.

Informationsträff i Gäddede

Jämtlandsvärme är på plats vid Turistbyrån i Gäddede tisdag 12 juni mellan klockan 14.00 och 19.00. Vi informerar om de nya möjligheterna att ansluta sig till fjärrvärme i Gäddede. Vi bjuder på fika!

Visning av nya pannanläggningen

Du har även möjlighet att få en visning av vår nya pannanläggning. Jämtlandsvärmes personal finns på plats vid anläggningen mellan klockan 17.30 och 19.00.

 

Varmt välkommen!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jämtlandsvärme AB

Box 500

833 24 Strömsund

 

Besök

Enligt överenskommelse.

 

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 5 juni 2018